Computerhulp

Om uw dagelijkse werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk dat uw computer of laptop optimaal functioneert en dat de beveiliging op orde is. Er is niets frustrerender dat wanneer u aan het werkt bent uw computer of laptop vastloopt, er is een grote kans aanwezig dat uw werk voor niets is geweest. Daarnaast worden veel privacy gevoelige zaken geregeld via de computer of laptop. Denk hierbij aan de verzekering, de belasting, en internetbankieren. De laatste tijd hoor je steeds vaker dat criminelen zich voordoen als bankmedewerker of werknemer zijn van Microsoft. Criminelen gaan steeds professioneler te werk, voordat ze de misdaad plegen hebben ze in de meeste gevallen al persoonlijke informatie verzameld, denk hierbij aan NAW-gegevens of bankgegevens.

Compuwise maakt het mogelijk om uw computer of laptop volledig te laten beschermen én te monitoren, zonder dat uw eigen privacy in het geding komt. Het monitoren doen wij proactief. Wij grijpen op afstand in en contacteren u zodra wij zien dat er iets niet goed gaat.

Computer reparatie

Ervaart u problemen met uw computer of laptop?
Compuwise is gespecialiseerd in het repareren van computers en laptops.

Of het nu gaat om een traag startende computer, een compleet nieuwe Windows installatie of het vervangen van de harde schijf. Wij helpen en adviseren u graag!

Gaat u liever niet zelf met uw computer of laptop op pad? Compuwise levert ook computer reparatie aan huis, of u kunt gebruik maken van de haal- en brengservice.

Back-up oplossingen

Uw waardevolle bestanden op de computer kunnen om allerlei redenen verloren gaan.
Een computervirus, kortsluiting of bijvoorbeeld een defecte harde schijf.
Steeds meer mensen werken bovendien met een laptop die gestolen kan worden of domweg kapot kan vallen.
Compuwise biedt verschillende online back-up pakketten aan voor het gehele gezin.

Vergelijk onze pakketten

Netwerken

Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van een Wi-Fi verbinding om het internet te bereiken, het installeren van een Wi-Fi netwerk is niet zo vanzelfsprekend. Het meest voorkomende probleem is het bereik en de stabiliteit van het Wi-Fi netwerk. Compuwise kan uw Wi-Fi netwerk configureren en beveiligen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de Wi-Fi. Ook voor bekabeld internet bent u bij ons aan het juiste adres.

computerhulp goudacomputerhulp goudacomputerhulp gouda

Computerhulp in Gouda en omgeving.